Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Spitskool stamppot met taugé, ananas en mandarijntjes

Spitskool stamppot met taugé, ananas en mandarijntjes
Hoofdgerecht 4 porties 20 minuten voorbereiden 25 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
25 minuten
Totale tijd:
45 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 1 theel. kerriepoeder
  • 100 gr taugé
  • 1 groentebouillontablet
  • 300 gr kaas
  • 500 gr spitskool
  • 225 gr ananas
  • 3 eetl. gefruite uitjes
  • peper en zout
  • 130 gr aardappelpuree
  • 300 gr mandarijntjes

 

Bereidingswijze

1. Taugé wassen en schoonmaken. De kaas in blokjes snijden. De spitskool in dunne reepjes snijden.

2. In een steelpan de ananasblokjes en de mandarijntjes in eigen sap verwarmen. In een zeef laten uitlekken.

3. De aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bouillontablet erboven verkruimelen en erdoor roeren tot het tablet geheel is opgelost. Toevoegen: kerriepoeder, taugé, kaas, spitskool en gefruite uitjes door elkaar scheppen en kort doorwarmen.

4. Helft van de vruchten voorzichtig door de stamppot scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot in een schaal scheppen en de rest van de vruchten erop scheppen.

Ingredienten

  Laden…