NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Taugé wassen en schoonmaken. De kaas in blokjes snijden. De spitskool in dunne reepjes snijden.
2. In een steelpan de ananasblokjes en de mandarijntjes in eigen sap verwarmen. In een zeef laten uitlekken.
3. De aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bouillontablet erboven verkruimelen en erdoor roeren tot het tablet geheel is opgelost. Toevoegen: kerriepoeder, taugé, kaas, spitskool en gefruite uitjes door elkaar scheppen en kort doorwarmen.
4. Helft van de vruchten voorzichtig door de stamppot scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot in een schaal scheppen en de rest van de vruchten erop scheppen.
Normale prijs: 3,99
Special Price 2,98