Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

snijbietsalade

snijbietsalade
Bijgerecht 4 porties 15 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Totale tijd:
15 minuten
Aantal porties:
4
Maak deze heerlijk frisse salade met snijbiet, met appel, pijnboompitten, honing en citroen Bereidingswijze - Neem verwijder de dikste stelen van de snijbiet. En was ze net als spinazie in ruim water. - Laat ze goed uitlekken in een vergiet, dat je af en toe even omschudt en weer even laat staan uitlekken. - Voor het aanmaken grof snijden (repen van ongeveer 2 cm). - Maak een dressing van 8 eetlepels olie, 2 eetlepels citroensap, 2 theelepels zachte mosterd en 2 theelepels honing. - Rooster 50 gram pijnboompitten in een koekenpan, door droge pan te verhitten met pitten erin, zodra ze iets beginnen te bruinen vuur uitzetten en nog even schudden. - Snijd een appel in stukjes. Meng dressing, pitten en appel door de salade.

Ingredienten

  Laden…