Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Sambal goreng paksoi

Sambal goreng paksoi
Bijgerecht 2 porties 10 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Totale tijd:
10 minuten
Aantal porties:
2

Ingredienten

  • 1 eetlepel arachideolie
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 theelepel sambal brandal
  • 1 theelepel ketjap manis
  • 2 stuks Shanghai paksoi, gewassen, over de lengte in kwarten gesneden
  • 2 knoflooktenen, geperst

 

Bereidingswijze

1. Verhit de olie in een wok.

2. Fruit de ui met een snuf zout.

3. Voeg sambal oelek en sambal brandal toe aan de wok, gevolgd door de ketjap. Roer door.

4. Voeg de paksoi toe. Gebruik een tang om de groenten voortdurend in beweging te houden.

5. Voeg ½ glaasje water toe. Zorg dat de paksoi overal bedekt wordt met de pittige saus. Voeg na 3 minuten de knoflook toe en wok nog 1 minuut.

6. Serveer direct, bijvoorbeeld met nasi goreng.

Ingredienten

  1. Biologische Knoflook Droog PER STUK

    Biologische Knoflook Droog per stuk

      1,49
  2. Biologische Paksoi (Bijzonderland, per stuk)

    Biologische Paksoi (per stuk)

    Normale prijs:   2,29

    Special Price   1,99

  3. Biologische Sambal Oelek (Yakso, 100 gram)
  4. Biologische Uien Rood (Biotoon, 500 gram)

    Biologische Uien Rood (250 gram)

      2,50
  Laden…