Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Salade van gekookte courgette

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties
Aantal porties:
4

500 gram courgette

2 eetl plantaardige olie

1 teentje knoflook

1 theel zoete paprikapoeder  

½ tl komijn (djinten)

½ citroen

1 mespunt zout

¼ kopje water

Was en snij de courgette in de lengterichting in kwarten. Snij de courgette in stukjes (2 cm).
Snij de knoflook fijn. Pers de halve citroen uit.
Die de courgette in een pan met dikke bodem.
Voeg de plantaardige olie, knoflook, paprikapoe-der en zout en ¼ kopje water toe. Breng aan de kook en doe de komijn en het citroensap erbij.
Draai dan het vuur laag en laat 10 - 15 min. koken zonder deksel op de pan totdat (bijna) al het vocht verdampt is. Laat afkoelen, schep over in een schaal en zet nog 30 min. weg in de koelkast.

 

Ingredienten

  1. Biologisch Paprikapoeder (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  2. Biologische Citroen (200 gram)

    Biologische Citroen (200 gram)

      1,49
  3. Biologische Courgette (per stuk)
  4. Biologische Komijn Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  5. Biologische Zonnebloemolie (De Nieuwe Band, 500 ml)
  6. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   1,09

  Laden…