NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Schil de aardappelen en kook deze in een pan met een snufje zout gaar in 20 minuten.
2. Was de courgette en snijd de uiteinden eraf. Snijd de courgette in de lengte door de helft en snijd deze helften in de stuks.
3. Verhit de olijfolie in een wokpan. Voeg de courgette toe en bak deze 3 minuten. Snijd ondertussen de mozzarella in kleine blokjes.
4. Was de tomaten en snijd in kleine stukjes. Snijd ook de basilicum in kleine reepjes.
5. Giet de aardappelen af en stamp deze fijn met een pureestamper.
6. Verwarm de melk in een pannetje of magnetron. Voeg de melk toe aan de aardappelpuree en roer goed door. Voeg ook de courgette, de tomaten en de rucola toe aan de aardappelpuree.
7. Verwarm het geheel nog even door en voeg vervolgens de basilicum en zout en peper na smaak toe.
8. Serveer de stamppot met de mozzarella in diepe borden.