Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Rucola-basilicumstamppot

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 2 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

500 gram aardappelen

1 courgette

1 bol mozzarella

150 gram cherrytomaten

10 gram basilicum

75 gram rucola

Uit je voorraadkast:  2 el olijfolie - 100 ml melk

Schil de aardappelen en kook deze in een pan met een snufje zout gaar in 20 minuten.

Was de courgette en snijd de uiteinden eraf. Snijd de courgette in de lengte door de helft en snijd deze helften in de stuks.

Verhit de olijfolie in een wokpan. Voeg de courgette toe en bak deze 3 minuten. Snijd ondertussen de mozzarella in kleine blokjes.

Was de tomaten en snijd in kleine stukjes. Snijd ook de basilicum in kleine reepjes.

Giet de aardappelen af en stamp deze fijn met een pureestamper.

Verwarm de melk in een pannetje of magnetron. Voeg de melk toe aan de aardappelpuree en roer goed door. Voeg ook de courgette, de tomaten en de rucola toe aan de aardappelpuree.

Verwarm het geheel nog even door en voeg vervolgens de basilicum en zout en peper na smaak toe.

Serveer de stamppot met de mozzarella in diepe borden.

Ingredienten

  1. Biologische Aardappelen Raja, 2 kilo

    Biologische Aardappelen Raja, 2 kilo

      3,99
  2. Biologische Basilicum plant

    Biologische Basilicum op pot

      2,99
  3. Biologische Cherry Tomaten (250 gram)

    Biologische Cherry Tomaten (250 gram)

    Normale prijs:   1,95

    Special Price   1,49

  4. Biologische Courgette (per stuk)

    Biologische Courgette (per stuk, 300-400 gram)

    Normale prijs:   1,99

    Special Price   1,69

  5. Biologische Olijfolie extra vergine (Salvagno, 500 ml)
  6. Biologische Rucola (25 gram)

    Biologische Rucola (25 gram)

      0,99
  7. Biologische Volle melk Demeter (Zuiver Zuivel, 1 liter)
  Laden…