Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Rollade van varken met aardappelpuree, spruitjes en chips van schorseneren

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties
Aantal porties:
4

Voorbereiding
Braad de rollade in de oven in +/- 60 min op 140 graden gaar. Maak een puree van de aardappel en aardperen. Breng op smaak met peper en zout. Als je de puree lekker smeuïg wilt hebben roer er dan een scheutje volle melk en een klontje roomboter door. Was de schorseneren grondig en schil ze niet. Maak met een dunschiller dunne linten.

Vlak voordat je het gaat serveren
Frituur de schorseneren op 140 graden in vloeibare frituurolie. Laat uitlekken op keukenpapier en strooi er wat fijn zeezout over. Blancheer de spruiten. Verwarm de puree. Verdeel alles over 4 voorverwarmde borden en leg de chips op de rollade.

Ingredienten

  1. Biologische Aardappels Vastkokend (Niek's Witte/Vos, 2 kilo)

    Biologische Aardappels Vastkokend (Niek's Witte/Vos, 2 kilo)

    Normale prijs:   3,59

    Special Price   2,77

  2. Biologische Aardpeer (Arenosa, 500 gram)
  3. Biologische Schorseneren (Arenosa, 500 gram)
  4. Biologische Spruitjes (500 gram)

    Biologische Spruitjes (500 gram)

      3,25
  Laden…