NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
300 g grof gesneden spitskool, 2 appels, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels fijngehakte cashewnoten, 2 eetlepels kokos, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel rozijnen, 1 eetlepel milde kerriepoeder, 1 theelepel gemberpoeder, zout
Pel en snipper de ui. Was de appelen, snij ze doormidden en verwijder de klokhuizen. Snij de appelen in blokjes. Verhit de olie in een wok en laat op hoog vuur goed warm worden. Doe de ui in de pan en pers het teentje knoflook erboven uit. Voeg de kerrie- en gemberpoeder toe en schep alles door elkaar. Doe de blokjes appel en rozijnen bij de ui in de pan en bak deze al omscheppend even mee. Voeg de spitskool en een beetje zout toe. Schep alles door elkaar. Zet het vuur eventueel wat lager en roerbak de groenten enkele minuten tot de spitskool nog net knapperig is. Strooi tenslotte de gehakte noten en de kokos er over.
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad