Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Roergebakken spitskool met appel

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 2 porties 7 minuten voorbereiden 7 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
7 minuten
Kooktijd:
7 minuten
Totale tijd:
14 minuten
Aantal porties:
2

300 g grof gesneden spitskool, 2 appels, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels fijngehakte cashewnoten, 2 eetlepels kokos, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel rozijnen, 1 eetlepel milde kerriepoeder, 1 theelepel gemberpoeder, zout

Pel en snipper de ui. Was de appelen, snij ze doormidden en verwijder de klokhuizen. Snij de appelen in blokjes. Verhit de olie in een wok en laat op hoog vuur goed warm worden. Doe de ui in de pan en pers het teentje knoflook erboven uit. Voeg de kerrie- en gemberpoeder toe en schep alles door elkaar. Doe de blokjes appel en rozijnen bij de ui in de pan en bak deze al omscheppend even mee. Voeg de spitskool en een beetje zout toe. Schep alles door elkaar. Zet het vuur eventueel wat lager en roerbak de groenten enkele minuten tot de spitskool nog net knapperig is. Strooi tenslotte de gehakte noten en de kokos er over.

Ingredienten

  Laden…