Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Roergebakken raapstelen

Roergebakken raapstelen
Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 30 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
30 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 2 bosjes raapstelen
  • 1 gesneden sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetlepels olie
  • zout/peper
  • 2 tomaten in blokjes gesneden

 

Bereidingswijze

1. Worteltjes van de raapstelen snijden, raapstelen wassen, en laten uitlekken en snijden.

2. Sjalot en knoflook 1 min. fruiten in hete olie. Raapstelen met aanhangend vocht erbij doen en op half hoog vuur 3 min. al omscheppend beetgaar roerbakken.

3. Op smaak brengen met zout, in een schaal doen en garneren met tomaat blokjes. Lekker met pasta en een roomsaus.

Ingredienten

  Laden…