Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Roergebakken raapstelen

Roergebakken raapstelen
Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 30 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
30 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4
Worteltjes van de raapstelen snijden, raapstelen wassen, en laten uitlekken en snijden. Sjalot en knoflook 1 min. fruiten in hete olie. Raapstelen met aanhangend vocht erbij doen en op half hoog vuur 3 min. al omscheppend beetgaar roerbakken. Op smaak brengen met zout, in een schaal doen en garneren met tomaat blokjes. Lekker met pasta en een roomsaus.

Ingredienten

  1. Biologische Tomaten, gehakte (Campo, 400 gram)
  2. Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Biologische Knoflook Droog (150 gram)

      1,65
  3. Biologische Raapstelen
  4. Biologische Sjalotten (200 gram)

    Biologische Sjalotten (250 gram)

      1,54
  5. Biologische Tomaten (500 gram)

    Biologische Tomaten (500 gram)

      2,99
  6. Biologische Trostomaten (500 gram)

    Biologische Trostomaten (500 gram)

      2,99

Extra benodigdheden

2 bosjes raapstelen - 1 gesneden sjalotje - 1 teen geperste knoflook -- 2 eetlepels olie - zout en vers gemalen peper - 2 tomaten in blokjes
  Laden…