Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Roergebakken groente met speklapjes

Bijgerecht, Glutenvrij, Lactosevrij 1 porties
Aantal porties:
1

200 gr speklap

200 gr waspeen

100 gr peultjes

½ tablet bouillon

350 gr rijst

1 eetl honing

2 eetl olie

2 eetl ketjap

Snij de speklapjes in dobbelsteentjes. Schep de ketjap, de honing, 1 eetlepel olie en wat peper en zout door het vlees en laat dit minimaal 15 minuten marineren. Snij de waspeen in schuine stukjes. Haal de peultjes af. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Neem het vlees uit de marinade en bak het al omscheppend in 5 minuten in de rest van de olie bruin. Bak de worteltjes 5 minuten mee. Voeg de peultjes toe en bak alles nog 5 minuten. Voeg dan 2 deciliter kokend water, het halve bouillontablet en de marinade toe. Breng dit alles aan de kook. Bind het vocht eventueel met wat allesbinder. Serveer met de rijst.

 

Ingredienten

  Laden…