Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Roerbakschotel van aardappelen, sperziebonen, uien en varkensreepjes

Schil en kook de aardappelen niet helemaal gaar. Snij de uien fijn en zet deze aan in een hete pan op middelmatig vuur. Voeg dan het vlees toe. Dan de gesneden sperziebonen en de aardappelen(voeg nu de tomatenpuree toe). Een heel klein beetje vocht erbij en op smaak brengen met peper en zout.

Ingredienten

  1. Biologisch Nasivlees (Overesch, 300 gram)
  2. Biologische Sperziebonen (250 gram)

    Biologische Sperziebonen (250 gram)

      3,70
  3. Biologische Uien Geel (Biotoon, 500 gram)
  4. Tomatenpuree 22% (De Nieuwe Band, 100 gram)

    X* Tomatenpuree 22% (La Bio Idea, 100 gram) OP=OP

    Normale prijs:   1,16

    Special Price   0,98

    Uit voorraad

  Laden…