Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Roerbakschotel met saté-pan

Hoofdgerecht, Glutenvrij

Broccoli

Knoflook

Peultjes

Rijst

Kipfilet

Olijfolie

Boter

Ketjap

Peper en zout

Groenten schoonmaken. Dan broccoli in roosjes verdelen en de peultjes gewoon heel laten. Rijst gaar koken. Kipfilet even onder stromend water schoon wassen en schoonma-ken, en in blokjes snijden. Daarna marineren met peper, zout en ketjap. Olie in de wok op hoog vuur heet laten worden. Knoflook uitpersen en omscheppen in de wok. Broccoli in de pan, goed om blijven scheppen tot de groente bijna beetgaar is. Dan de peultjes erbij, en blijven omscheppen. Let op, want het is best zout. Blijf het geheel goed omscheppen op hoog vuur. Als de groenten beetgaar zij, vuur uit en tenslotte een dessertlepel suiker overheen strooien en weer omscheppen. Hou dit warm.
Verhit een klontje boter in de koekenpan. Bak hier op hoog vuur de kipfilet in. Blijf op hoog vuur omscheppen, net zolang tot de marinade in de kipfilet is getrokken.
Je saté-pan is klaar.(saté zonder stokjes)

Ingredienten

  Laden…