Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Ricottataart met diepvriesfruit

Ricottataart met diepvriesfruit
Tussendoor 4 porties 20 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
40 minuten
Aantal porties:
4

 

Deze taart heeft als hoofdingrediënt ricotta. Ricotta heeft een romige en zachte smaak en geeft een smeuïge textuur aan de taart. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Ingredienten

100-200 gram diepvries fruit200 gram ricotta180 gram speltmeel150 gram rietsuiker100 gram roomboter + extra invetten bakvorm3 eieren1 zakje vanille suiker2 tl bakpoedersnuf zeezoutpoedersuiker.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de bakvorm in met wat boter.

Mix in een keukenmachine de boter samen met de suiker. Voeg de eieren toe. Meng alles goed door elkaar. Voeg nu ook de ricotta erdoor. Voeg vervolgens het speltmeel, bakpoeder en een snufje zout erdoor. Giet het beslag in de bakvorm en verdeel het fruit erover. Zet de taart voor circa 40-50 minuten in de oven. Haal uit de oven. Laat afkoelen, bestuif met wat poedersuiker.
 
 

Ingredienten

  Laden…