Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Ricottataart met diepvriesfruit

Ricottataart met diepvriesfruit
Tussendoor 4 porties 20 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
40 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 100-200 gram diepvries fruit
  • 200 gram ricotta
  • 180 gram speltmeel
  • 150 gram rietsuiker
  • 100 gram roomboter + extra invetten bakvorm
  • 3 eieren
  • 1 zakje vanille suiker
  • 2 tl bakpoeder
  • snufje zeezout
  • poedersuiker

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de bakvorm in met wat boter.

2. Mix in een keukenmachine de boter samen met de suiker. Voeg de eieren toe. Meng alles goed door elkaar. Voeg nu ook de ricotta erdoor. Voeg vervolgens het speltmeel, bakpoeder en een snufje zout erdoor.
 
3. Giet het beslag in de bakvorm en verdeel het fruit erover. Zet de taart voor circa 40-50 minuten in de oven.
 
4. Haal uit de oven. Laat afkoelen, bestuif met wat poedersuiker.
 
 

Ingredienten

Extra benodigdheden

Keukenmachine

Oven

Ovenschaal

  Laden…