NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten voor de rabarber:
Ingrediënten voor de crumble:
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 225 graden.Was de rabarber grondig en snijd de uiteinden eraf. Verwijder de buitenste harde draden. Snijd de rabarber in grove stukken en doe ze samen met de suiker, kaneel en een eetlepel water in een pan. Kook de rabarber totdat de suiker en het water is opgelost en de rabarber uiteenvalt in vezels en verwijder vervolgens het kaneelstokje.
2. Wrijf ondertussen met je vingers een kruimelig deeg van de crumble ingredienten.
3. Vet de ovenschaal lichtjes in met boter en schep de rabarber erin. Bedek met de deegkruimels en bak ongeveer 20 minuten in de oven of totdat de kruimels goudbruin zijn en de rabarber aan de zijkanten omhoog bubbelt.
Oven
Ovenschaal