1. Kook de quinoa in ongeveer 15 minuten gaar met een beetje zout. Laat uitlekken en afkoelen.
2. Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan en zet apart. Brokkel de feta
3. Rasp de bietjes grof en doe in een ruime schaal. Zodra de quinoa genoeg is afgekoeld doe je de bietjes erbij en de granaatappelpitjes. Doe het grootste gedeelte van de feta er ook al door. Hou wat achter voor de garnering.
4. Maak een dressing door de ingredienten te mengen. let wel even op dat wat je toevoegt afhankelijk is van de smaak van de aioli. De mijne was eigengemaakt. Proef na elke toevoeging even wat het nog meer nodig heeft. Indien het te zuur wordt doe er dan een klein kneepje honing door of iets meer chili saus.
5. Doe een klein beetje van je quinoa in een bakje en doe daar een beetje dressing overheen. proef of de twee goed samen gaan en doe dan de rest van de dressing bij de quinoa. Bestrooi met de rest van de feta en de geroosterde pijnboompitjes