Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Qui­che met appel en kool­raap (high tea)

Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg.

2. Schil de koolraap, snijd in blokjes van 1 1/2 cm en doe in een ruime kom. Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 1/2 cm en doe bij de koolraap. Schep de salie en peper en zout erdoor. Doe in de quichevorm. Snijd de camembert in blokjes en leg erop.

3. Klop de eieren met de crème fraîche en peper en zout met een garde tot een glad mengsel. Schenk over de vulling.

4. Bak de quiche ca. 60 min. iets onder het midden van de oven.

Ingredienten

Extra benodigdheden

Oven

Ovenschaal

  Laden…