Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Pompoenstamppot a la Beau

Pompoenstamppot a la Beau
Hoofdgerecht 2 porties 20 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
35 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 400 gram kruimige aardappelen
  • 400 gram pompoen
  • 250 gram spekjes
  • 50 ml melk
  • 1 appel
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl tijm peper en zout
  • optioneel: rookworst, rucola, peterselie

 

Bereidingswijze

1. Schil de aardappelen en kook ze voor ca. 20 minuten. Giet de aardappelen af en stamp ze samen met de melk tot een puree.

2. Verwarm ondertussen de oven voor op 190 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.

3. Meng in een schaaltje de olijfolie, peper, zout en tijm door elkaar.

4. Snijd de appel en pompoen in blokjes en meng met de olijfolie. Leg de blokjes op de bakplaat en zet voor ca. 15/20 minuten in de oven.

5. Verwarm ondertussen een koekenpan en bak hierin de spekjes.

6. Meng de appel en pompoen blokjes samen met de spekjes door de aardappelpuree en breng op smaak met wat peper, zout en eventueel wat verse peterselie. Eet smakelijk!

Ingredienten

Extra benodigdheden

Oven

  Laden…