Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Pompoenstamppot a la Beau

Pompoenstamppot a la Beau
Hoofdgerecht 2 porties 20 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
35 minuten
Aantal porties:
2

Pompoenstamppot

Het begint al echt herfst te worden. Tijd voor een toepasselijk recept, namelijk pompoenstamppot. Super eenvoudig, lekker en nog gezond ook. Kijk je mee voor het recept?

Ingrediënten

400 gram kruimige aardappelen

400 gram pompoen

250 gram spekjes

50 ml melk

1 appel

2 el olijfolie

2 tl tijm peper en zout

optioneel: rookworst, rucola, peterselie

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze voor ca. 20 minuten. Giet de aardappelen af en stamp ze samen met de melk tot een puree. Verwarm ondertussen de oven voor op 190 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier. Meng in een schaaltje de olijfolie, peper, zout en tijm door elkaar. Snijd de appel en pompoen in blokjes en meng met de olijfolie. Leg de blokjes op de bakplaat en zet voor ca. 15/20 minuten in de oven. Verwarm ondertussen een koekenpan en bak hierin de spekjes. Meng de appel en pompoen blokjes samen met de spekjes door de aardappelpuree en breng op smaak met wat peper, zout en eventueel wat verse peterselie. Eet smakelijk!

Ingredienten

  Laden…