Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Pompoenstamppot

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 4 porties 20 minuten voorbereiden 30 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
50 minuten
Aantal porties:
4

850 gram aardappelen, 1 grote pompoen, 1 bouillonblokje, 1 ui, 1 paprika, gemberpoeder, beetje melk of boter, peterselie voor de smaak en garnering

Snij de geschilde aardappelen en kook die samen met het bouillonblokje bijna gaar. Schil ondertussen de pompoen en snij ook die in kleine stukjes, en voeg dat dan bij de aardappelen. Doe de boter in de pan en fruit daarin de gesnipperde ui en paprika. Voeg het gemberpoeder toe en laat dit even smoren. Als de aardappelen en de pompoen gaar zijn giet je af. Voeg wat melk of boter toe en stamp het geheel tot een stamppot. Doe dan het uienmengsel erbij, zonder het vet uiteraard en lepel dat door de stamppot heen. Garneer het evt. met peterselie.

Ingredienten

  Laden…