Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Pizza met broccoli, mozzarella en mascarpone

Pizza met broccoli, mozzarella en mascarpone
Hoofdgerecht 4 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 2 spelt pizzabodems
  • 150 gram tomatensaus
  • 1 bol mozzarella
  • 1/2 paprika, in reepjes
  • 1/2 stonk broccoli, in roosjes
  • Italiaanse kruiden, naar smaak
  • 1 el olijfolie, voor het invetten van de randjes
  • optioneel: Serranoham, zongedroogde tomaten, Mascarpone

 

Bereidingswijze

1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.

2. Kook de roosjes broccoli beetgaar. Bestrijk de pizzabodems met de tomatensaus. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de bodem.

3. Beleg vervolgens met de reepjes paprika, broccoli roosjes en eventueel wat zongedroogde tomaten. Breng de pizza's op smaak met de Italiaanse kruiden. Vet de randjes van de pizza's in met wat olijfolie en schuif de pizza's voor circa 15 minuten in de voorverwarmde oven.

4. Serveer met de Serranoham en per pizza een flinke eetlepel Mascarpone. Eet smakelijk!

 

Ingredienten

  1. Biologische Broccoli (per stuk)

    Biologische Broccoli (per stuk 400 gram uit Spanje)

    Normale prijs:   3,25

    Special Price   2,49

  2. Biologische Paprika Rood (per stuk)
  Laden…