Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Pizza met broccoli, mozzarella en mascarpone

Pizza met broccoli, mozzarella en mascarpone
Hoofdgerecht 4 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

Pizza met broccoli, mozzarella en Mascarpone

Zin in een zelfgemaakte pizza, maar heb je geen zin om zelf een bodem te maken? Ga dan voor het gemak en gebruik de spelt pizzabodems van La Bio Idea. Beleg de pizza's met mozzarella, paprika, broccoli en maak af met Serranoham en Mascarpone. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

 

Ingrediënten

2 spelt pizzabodems (La Bio Idea)

150 gram tomatensaus

1 bol mozzarella

1/2 paprika, in reepjes

1/2 stonk broccoli, in roosjes

Italiaanse kruiden, naar smaak

1 el olijfolie, voor het invetten van de randjes

optioneel: Serranoham, zongedroogde tomaten, Mascarpone

 

Bereidingswijze

Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden. Kook de roosjes broccoli beetgaar. Bestrijk de pizzabodems met de tomatensaus. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de bodem.

Beleg vervolgens met de reepjes paprika, broccoli roosjes en eventueel wat zongedroogde tomaten. Breng de pizza's op smaak met de Italiaanse kruiden. Vet de randjes van de pizza's in met wat olijfolie en schuif de pizza's voor circa 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveer met de Serranoham en per pizza een flinke eetlepel Mascarpone. Eet smakelijk!

 

Ingredienten

  Laden…