NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Schil de pastinaken en snijd in blokjes.
2. Verhit de boter in een soeppan en glaceer de sjalot . Voeg de pastinaak toe en bak even zachtjes mee. Blus af met witte wijn. Voeg 450 cc water toe, de slagroom, de bouillonblokjes, het takje tijm en het laurierblad. Laat alles 20 minuten zachtjes koken.
3. Verwijder laurier en tijm en pureer soep met staafmixer. Breng op smaak met peper, nootmuskaat en eventeel wat zout. Zet eventueel weg tot gebruik.
4. De chips maak je door met een dunschiller of kaasschaaf dunne plakjes te schaven van de pastinaak. Frituur goudbruin op 180 graden. Laat uitlekken op keukenpapier, bestrooi met grof zeezout en naar smaak chilipoeder en/of peper. Garneer ieder bord vlak voor je serveert met wat chips.
Normale prijs: 2,49
Special Price 1,75
Staafmixer
Frituurpan