Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Pastinaak rösti

Pastinaak rösti
Voorgerecht 2 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 2 pastinaken
  • 100 gram geraspte kaas
  • 100-150 gram boekweitmeel
  • 2 tenen knoflook, fijn gesneden
  • 3 eieren
  • kruiden: Italiaanse kruiden, basilicum, peper en zout, naar smaak
  • boter, om in te bakken
 
Bereidingswijze
 
1. Schil de pastinaken en rasp fijn. Meng vervolgens met de eieren, kaas, knoflook en kruiden. Voeg beetje bij beetje het boekweitmeel toe.
 
2. Als het beslag stevig genoeg is kun je er bolletjes van maken. Druk deze vervolgens plat.
 
3. Verwarm wat boter in de pan en bak de pastinaak rösti's knapperig in de pan. Serveer met een frisse dip zoals Tzatziki of maak zelf een lekkere dip van kwark, bieslook en knoflook. Enjoy!

Ingredienten

  Laden…