Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Pasta met romige groentesaus

Pasta met romige groentesaus
Hoofdgerecht 2 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

Als het buiten koud is gaat er niets boven een lekker bord met romige pasta. Deze variant met spekjes en kip is mijn all-time favorite. Kijk je mee voor het recept?

Ingrediënten (2 personen)

200 gram pasta of spaghetti

200 gram kipfilet

200 gram champignons
100 gram spekjes
100 gram crème fraîche
2 stronken witlof
1 el Italiaanse kruiden
peper en zout
olijfolie, om in te bakken
 
Optioneel: Parmezaan en oregano
 
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de spekreepjes knapperig. Zet apart. Bak de stukjes kip in het vet van de spekreepjes gaar. Breng op smaak met 1 eetlepel Italiaanse kruiden. Snijd ondertussen de champignons in plakjes/stukjes. Haal de kip uit de pan en zet apart.
 
Doe de fijngehakte knoflook in de pan en bak samen met de champignons. Voeg het lof van de witlof toe en bak kort even mee (verwijderde harde kern). Voeg de spekreepjes, kip en de crème fraîche toe. Breng het geheel op smaak met peper en eventueel wat zout. 
 
Verdeel de pasta over de borden en schep de romige groentesaus erover. Maak eventueel af met wat verse Parmezaan en oregano. 
 

 

Ingredienten

  Laden…