Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Pasta met romige groentesaus

Pasta met romige groentesaus
Hoofdgerecht 2 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 200 gram pasta of spaghetti
  • 200 gram kipfilet
  • 200 gram champignons
  • 100 gram spekjes
  • 100 gram crème fraîche
  • 2 stronken witlof
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • peper en zout
  • olijfolie, om in te bakken
  •  
  • Optioneel: Parmezaan en oregano
 
Bereidingswijze
 
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 
2. Bak de spekreepjes knapperig. Zet apart. Bak de stukjes kip in het vet van de spekreepjes gaar. Breng op smaak met 1 eetlepel Italiaanse kruiden. 
 
3. Snijd ondertussen de champignons in plakjes/stukjes. Haal de kip uit de pan en zet apart.
 
4. Doe de fijngehakte knoflook in de pan en bak samen met de champignons. Voeg het lof van de witlof toe en bak kort even mee (verwijderde harde kern).
 
5. Voeg de spekreepjes, kip en de crème fraîche toe. Breng het geheel op smaak met peper en eventueel wat zout. 
 
6. Verdeel de pasta over de borden en schep de romige groentesaus erover. Maak eventueel af met wat verse Parmezaan en oregano. 
 

 

Ingredienten

  1. Biologische Witte Champignons (250 gram)

    Biologische Witte Champignons (250 gram van Mts Koolen, Marum)

    Normale prijs:   2,39

    Special Price   1,99

  Laden…