Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Meer recepten met deze ingrediënten

Pasta met raapjes en kaassaus

Pasta met raapjes en kaassaus
Hoofdgerecht 30 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
30 minuten
Totale tijd:
30 minuten

Ingrediënten

  • 300 g tagliatelle
  • 500 g raapjes
  • 1 el boter
  • 100 ml groentebouillon
  • 100 ml room
  • 150 g geraspte kaas (pittige)
  • 2 el peterselie (vers)
  • peper en zout

 

Bereidingswijze

1. Kook de pasta al dente in een ruime pan gezouten water. Laat de pasta goed uitlekken.

2. Schil de raapjes en snij ze in reepjes.

3. Verhit de boter en fruit de raapjes kort. Blus af met de bouillon en de room. Kruid met peper en zout en laat onder deksel in 10 minuten garen.

4. Meng de kaas door de groente. Kruid met peper en zout.

5. Meng de pasta door de groente. Breng op smaak en garneer met de peterselie voor het opdienen.

Ingredienten

  Laden…