Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Paella met zeewierballen

Paella met zeewierballen
Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4

Week 1 envelopje saffraan (0,05 g) in 500 ml warme groentebouillon. Verhit in een hapjespan 2 el olijfolie. Bak 1 fijngehakte tenen knoflook met 1 in dunne reepjes gesneden kleine rode paprika en 1 in blokjes gesneden tomaat (zonder zaadlijsten) 4 min. Schep 150 g risottorijst en 75 g doperwten erdoor. Schenk de saffraanbouillon erbij en kook de risotto op laag vuur 15-20 min., tot de rijst alle bouillon heeft opgenomen en de korrels beetgaar zijn. Voeg wanneer de rijst droogkookt een beetje extra warm water toe. Verhit intussen in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak 1 schaal ProLaTerre Zeeuwse zeewierballen (150 g) 3-5 min. op matig vuur, keer ze regelmatig. Breng de paella op smaak met zout en peper en bestrooi met 1 el fijngehakte peterselie en 1 el geroosterd amandelschaafsel. Serveer de paella met de zeewierballetjes.

Ingredienten

  Laden…