Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Noodles met paksoi

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties
Aantal porties:
4

3 eetl ketjap manis

200g champignons

4 eetl olie

250g noodlese

zout

2 uien

rode Spaanse peper

2 teentjes knoflook

400g paksoi

100g taugé

2 cm gember, in kleine stukjes

 
Pel de uien en knoflookteentjes en snipper deze. Was de rode peper, snijd hem in de lengte door midden, verwijder de zaadjes en snijd de peper in hele kleine stukjes. Maak de paksoi schoon en snijd deze grof. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de taugé en laat deze uitlekken. Kook de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat de mie daarna uitlekken. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui, knoflook, rode peper en gemberstukjes een paar minuten. Voeg dan de paksoi, champignons en taugé toe en roerbak dit 5 minuten. Breng het groentemengsel op smaak met wat zout en roer er de ketjap en citroensap door. Schep dan de mie erdoor en laat het gerecht goed warm worden.

Ingredienten

  1. Biologische Gember (100 gram)

    Biologische Gember (100 gram)

      1,25
  2. Biologische Kiemen Taugé (135 gram)

    Biologische Kiemen Taugé (135 gram)

      1,29
  3. Biologische Paksoi (Bijzonderland, per stuk)
  4. Biologische Peper Rood (45 gram)

    Biologische Peper Rood (3 stuks)

      1,40
  5. Biologische Uien Geel (Biotoon, 1 kilo)

    Biologische Uien Geel (Biotoon, 1 kilo)

    Normale prijs:   1,99

    Special Price   1,70

  6. Biologische Witte Champignons (250 gram)
  7. Biologische Ketjap manis (Yakso, 250 ml)

    X* Ketjap Manis (Yakso, 250 ml)

      2,99
  8. Biologische Zonnebloemolie (De Nieuwe Band, 500 ml)
  9. Biologische Eiernoodles (Go-Tan, 250 gram)
  10. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)
  Laden…