Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Nasi Goreng met paksoi

Hoofdgerecht, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 15 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
35 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 300 gr langkorrelrijst
  • 1 gesnipperde ui
  • 250 gr kleingesneden kipfilet
  • 1 krop paksoi
  • evt. 1/2 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gr taugé
  • nasikruiden
  • 2 eetl sojasaus
  • 3 eetl olie

 

Bereidingswijze

1. Kook de rijst volgens voorschrift en laat hem afkoelen.

2. Bak in een wok de kalkoenfilet in de olie onder omscheppen bruin. Bak de ui mee en pers de knoflook erboven uit. Strooi er de nasi-kruiden over. Snipper de paprika en bak hem mee.

3. Maak de paksoi schoon, snijd de dikke stronk eruit en snijd blad en stelen in repen. Schep de paksoi in de wok en laat hem slinken.

4. Schep de rijst erdoor en laat het gerecht onder omscheppen kleuren. Schep er tot slot de taugé en de sojasaus door Serveer met sambal en kroepoek.

Ingredienten

  Laden…