NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
300 gr langkorrelrijst, 1 gesnipperde ui, 250 gr kleingesneden kipfilet, 1 krop paksoi, evt. 1/2 rode paprika, 2 teentjes knoflook, 100 gr taugé, nasikruiden, 2 eetl sojasaus, 3 eetl olie
Kook de rijst volgens voorschrift en laat hem afkoelen. Bak in een wok de kalkoenfilet in de olie onder omscheppen bruin. Bak de ui mee en pers de knoflook erboven uit. Strooi er de nasi-kruiden over. Snipper de paprika en bak hem mee. Maak de paksoi schoon, snijd de dikke stronk eruit en snijd blad en stelen in repen. Schep de paksoi in de wok en laat hem slinken. Schep de rijst erdoor en laat het gerecht onder omscheppen kleuren. Schep er tot slot de taugé en de sojasaus door Serveer met sambal en kroepoek.
Uit voorraad