Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mini Taartje (high tea)

Mini Taartje (high tea)
Nagerecht

 

 

 

 

 


Ingrediënten

  • 65 gr amandelmeel
  • 30 gr bananenmeel
  • 20 gr kokosmeel
  • 3 el honing
  • 1 el ghee + extra invetten muffinvorm
  • 1 el kaneel
  • 1 el koek- en speculaaskruiden

ingrediënten karamel

  • 10 dadels
  • 1 tl amandelpasta
  • 1 tl limoensap
  • klein beetje water om te mengen

topping

  • banaan, in plakjes
  • rood fruit, optioneel
  • cacao nibs of fijngehakte noten
  • kokosrasp

 

Bereidingswijze

1. Begin met het maken van de taartjes. Hiervoor verwarm je de oven voor op 160 graden en vet je de muffinvorm in met wat ghee.

2. Mix de droge ingrediënten (amandelmeel, bananenmeel, kokosmeel, kaneel & koek- en speculaaskruiden) met elkaar. Zorg dat de ghee gesmolten is en voeg samen met de honing toe en kneed met je handen tot een samenhangend deeg.

3. Vul de muffinvormpjes tot de helft met het deeg en zet voor ca. 15-20 minuten in de oven. Laat hierna afkoelen op een rooster.

4. Maak vervolgens de karamel door de dadels in de keukenmachine fijn te malen samen met een klein beetje water, amandelpasta en limoensap. Mix tot een plakkerige puree.

5. Besmeer de taartjes met de karamel en top af met wat vers fruit, cacao nibs, kokosrasp en eventueel wat fijngehakte noten. Enjoy!

 

Ingredienten

Extra benodigdheden

Muffinvorm

Keukenmachine

Oven

  Laden…