NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
ingrediënten karamel
topping
Bereidingswijze
1. Begin met het maken van de taartjes. Hiervoor verwarm je de oven voor op 160 graden en vet je de muffinvorm in met wat ghee.
2. Mix de droge ingrediënten (amandelmeel, bananenmeel, kokosmeel, kaneel & koek- en speculaaskruiden) met elkaar. Zorg dat de ghee gesmolten is en voeg samen met de honing toe en kneed met je handen tot een samenhangend deeg.
3. Vul de muffinvormpjes tot de helft met het deeg en zet voor ca. 15-20 minuten in de oven. Laat hierna afkoelen op een rooster.
4. Maak vervolgens de karamel door de dadels in de keukenmachine fijn te malen samen met een klein beetje water, amandelpasta en limoensap. Mix tot een plakkerige puree.
5. Besmeer de taartjes met de karamel en top af met wat vers fruit, cacao nibs, kokosrasp en eventueel wat fijngehakte noten. Enjoy!
Muffinvorm
Keukenmachine
Oven