Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Mangold of zilverstelen met kerrie

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 2 porties 5 minuten voorbereiden 10 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
5 minuten
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
15 minuten
Aantal porties:
2

1 struik Mangold, 1 teen knoflook geperst, 2 eetl. zonnebloemolie, 1 theel. kerriepoeder, scheutje water.

Was de mangoldbladeren in hun geheel. Snijd de witte delen in 2 cm brede repen en de groene in grove stukken. Verwarm de olie en roerbak de witte stengels met knoflook en kerrie een paar minuten. Voeg iets water toe en laat de groente 5 min. zacht stoven. Voeg dan de groene bladeren toe en laat de groente nog maximaal 5 min. stoven. Serveer het gerecht met aardappelpuree, rijst of een andere gekookte graansoort.

Ingredienten

  Laden…