Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mangold in sesamolie gebakken met zoete gehaktballetjes

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 2 porties 10 minuten voorbereiden 10 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
20 minuten
Aantal porties:
2

400 gram mangold, 2 eetlepels ahornsiroop, 1 theelepel korianderzaad, zeezout, 200 gram (vegetarisch) gehakt, geroosterde sesamolie.

Korianderzaad vijzelen of malen in een pepermolen. Gehakt mengen met koriander, zout en siroop. Balletjes draaien en bakken in olijfolie. Bladeren van de mangold los trekken, wassen en in smalle stukjes snijden. Sesamolie verwarmen in brede hapjes pan of wok. Mangold 3 à 5 minuten roerbakken op een middelhoog tot hoog vuur. Eventueel zout toevoegen. Lekker met wortelsalade en rijst.

Ingredienten

  Laden…