Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Mangold in sesamolie gebakken met zoete gehaktballetjes

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 2 porties 10 minuten voorbereiden 10 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
20 minuten
Aantal porties:
2

400 gram mangold, 2 eetlepels ahornsiroop, 1 theelepel korianderzaad, zeezout, 200 gram (vegetarisch) gehakt, geroosterde sesamolie.

Korianderzaad vijzelen of malen in een pepermolen. Gehakt mengen met koriander, zout en siroop. Balletjes draaien en bakken in olijfolie. Bladeren van de mangold los trekken, wassen en in smalle stukjes snijden. Sesamolie verwarmen in brede hapjes pan of wok. Mangold 3 à 5 minuten roerbakken op een middelhoog tot hoog vuur. Eventueel zout toevoegen. Lekker met wortelsalade en rijst.

Ingredienten

  1. Rul gehackt (De Vegetarische Slager, 200 gram)
  2. Biologische Koriander Ketoembar Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)

    X*Biologische Koriander Ketoembar Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)

    Normale prijs:   2,15

    Special Price   1,93

    Uit voorraad

  3. Biologische Ahornsiroop (Terrasana, 500 ml)
  4. Biologische Sesamolie Geroosterd (Emile Noël, 250 ml)
  5. Zeezout Grof (Lima, 1000 gram) OP=OP

    XZeezout Grof (Lima, 1000 gram) OP=OP

    Normale prijs:   2,05

    Special Price   1,84

    Uit voorraad

  Laden…