NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Wat heb je nodig
ter garnering
verse rauwe bietjes in heel dunne schijfjes, dillegroen en citroenpartjes.
Hoe je het maakt
Verwijder het vel en de graten van de gerookte makreel. Doe de vis in stukken in een keukenmachine. Voeg de mascarpone en een paar blaadjes fijngehakte dragon toe. Pureer 20 seconden tot je een lekkere romige crème hebt. Breng op smaak met zout en peper.
Snij de bleekselderij heel erg klein. Doe de citroenrasp, de rest van de dragon en de bleekselderij en dille bij de mousse in een grote kom. Meng kort. Breng op smaak met de rest van het citroensap en wat zout en peper. Bestrooi met (gerookt) paprikapoeder en schijfjes rauwe biet, dillegroen en citroenpartjes eventueel met nog wat mooie tuinkruiden Geef er toastjes of lekker donkerbruin stokbrood bij.
Uit voorraad
Uit voorraad