NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
1 ui
1 rode Spaanse peper
400 gr koolraap
400 gr prei
400g shoarmavlees
3 theel bouillonpoeder
½ pak gezeefde tomaten
25 g boter
Maak de ui schoon en snipper deze. Maak de prei schoon en snijd deze in ringetjes. Maak de koolraap schoon en snijd deze in kleine blokjes. Was de rode peper, snijd deze in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd de peper in piepkleine stukjes. Verhit de boter in een braadpan en fruit hierin de ui een paar minuten. Voeg dan het shoarmavlees toe en bak deze rondom mooi bruin. Doe er dan de prei, koolraap en rode peper bij en bak deze al omscheppend 5 minuten mee. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Doe de gezeefde tomaten, ½ deciliter water en het bouillonpoeder bij het vlees – groentemengsel. En breng dit op smaak met peper en zout. Leg een deksel op de pan en laat het nog 10 minuten zachtjes koken. Giet de macaroni af en schep deze door het vlees – groentemengsel.
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad