NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Verhit de kokosolie in de soeppan en fruit hierin de stukjes pompoen, wortel, gember, het pepertje in stukjes, knoflook en de bosuitjes. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
2. Voeg het kerriepoeder, komijn en korianderpoeder toe en schep de groente goed door. Laat nog 5 minuutjes fruiten op een laag vuur.
3. Voeg de helft van het bosje koriander toe, samen met een liter bouillon.
4. Breng de soep aan de kook en laat 15 minuten koken. De blokjes pompoen en wortel moeten helemaal zacht zijn geworden.
5. Haal na 20 minuten (als de groenten zacht zijn) de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. De soep moet een egaal glad geheel worden.
6. Voeg nu de kokosmelk toe. Let op: voeg alleen het dikke, romige gedeelte van de melk toe en niet het water dat onder de melk in het blik zit.
7. Voeg ook het limoensap toe en roer het geheel weer goed door.
8. Voeg eventueel wat peper en zout toe om de soep op smaak te brengen.
Staafmixer