Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Lokaal Kerstrecept: Gemengde sla met bietjes, geitenkaas en microgroenten

Lokaal Kerstrecept: Gemengde sla met bietjes, geitenkaas en microgroenten
Bijgerecht, Vegetarisch 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 2 zakken sla-mix
  • 2 Bietjes
  • 1 Geitenkaas (egmondse bollen)
  • Hazelnoten
  • Rucola
  • 1 eetlepel Witte balasamico azijn
  • zout
  • 3 eetlepels Olie (extra vergine)

 

Bereidingswijze

1. Snijd dunne plakjes van de rauwe biet, zet ze in de oven op 180 graden en laat ze daar een half uurtje.

2.   Doe de rucola en de olie in een hoog kannetje, voeg zout toe en de balsamico azijn, blender er op en je rucola olie –als dressing - is klaar.

3. Doe de sla in een mooie kom of ruime schaal, besprenkel met de dressing en hussel goed door elkaar.

4.  Hazelnoten even in de pan roosteren.

5. Verdeel de geitenkaas, geroosterde bietjes en geroosterde hazelnoten er op.

Ingredienten

  Laden…