Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Lokaal Kerstrecept: Boerenkool Chips

Lokaal Kerstrecept: Boerenkool Chips
Bijgerecht, Vegetarisch 4 porties
Aantal porties:
4

Wat heb je nodig
* 5 stengels boerenkool
* 1 1/2 eetlepel olijfolie
* 1 flinke snuf zeezout
* 1 flinke snuf chilipoeder of -vlokken
* 1 flinke snuf komijnpoeder of -zaad

Hoe je het maakt:
– Verwarm de oven voor op 190 graden.
– Was de boerenkoolbladeren, droog ze en snijd de stengels eraf.
– Snijd ook het blad aan de onderkant een stukje in, zodat je het dikste stuk van de nerf wegsnijdt.
– Snijd de bladeren nu in grove stukken, zo’n drie stukken per blad.
– Doe de stukken in een kom met de olie, het zout, de chili en de komijn. Hussel goed door!
– Spreid de boerenkool op een met bakpapier bekleed rooster uit en schuif de oven in.
– Bak 8 tot 10 minuten, totdat de bladeren knapperig zijn.

Ingredienten

  Laden…