Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Meer recepten met deze ingrediënten

Lokaal Kerstrecept: Boerenkool Chips

Lokaal Kerstrecept: Boerenkool Chips
Bijgerecht, Vegetarisch 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 5 stengels boerenkool
  • 1.5 eetlepel olijfolie
  • 1 flinke snuf zeezout
  • 1 flinke snuf chilipoeder of -vlokken
  • 1 flinke snuf komijnpoeder of -zaad

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 190 graden.

2. Was de boerenkoolbladeren, droog ze en snijd de stengels eraf.

3. Snijd ook het blad aan de onderkant een stukje in, zodat je het dikste stuk van de nerf wegsnijdt.

4. Snijd de bladeren nu in grove stukken, zo’n drie stukken per blad.

5. Doe de stukken in een kom met de olie, het zout, de chili en de komijn. Hussel goed door!

6. Spreid de boerenkool op een met bakpapier bekleed rooster uit en schuif de oven in.

7. Bak 8 tot 10 minuten, totdat de bladeren knapperig zijn.

Ingredienten

  1. Biologische Boerenkool Stronk

    Biologische Boerenkool (400 gram)

      2,98

    Uit voorraad

Extra benodigdheden

Oven

  Laden…