Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Lokaal Kerstrecept: Bitterballen van eenkoorn en geitenkaas

Lokaal Kerstrecept: Bitterballen van eenkoorn en geitenkaas
Voorgerecht

 

 

 

 

Ingrediënten

  • 150 gram eenkoorn
  • runder- of kippenbouillon
  • 50 gram geitenkaas
  • eieren
  • paneermeel of panko

 

Bereidingswijze

1. Kook de eenkoorn in ca. 500 ml bouillon in een open pan gedurende 15 minuten. Voeg iets zout toe. Haal het van het vuur en schep de geitenkaas er doorheen. laat nog 5 minuten garen. Eventueel iets binden met bloem. Laat het mengsel afkoelen.

2. Draai er balletjes van. Haal ze door het eigeel en rol ze door de paneer.

3. Frituur de balletjes totdat ze gaan drijven en goudbruin zijn.

Ingredienten

  Laden…