NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven op 200 graden. Vet de muffinvorm in met boter.
2. Was de aardappels en laat de schil erom. Snijd de aardappels in dunne plakjes met een kaasschaaf (of mandoline).
3. Doe de plakjes en een kom, voeg de boter toe en schep om zodat alle plakjes goed bedekt zijn. Neem een stuk of 12 tot 15 aardappelschijfjes en leg deze over de helft op elkaar in een lange rij. Bestrooi met peper, zout en een beetje rozemarijn.
4. Begin aan een zijde van het onderste plakje en rol voorzichtig op. Houd alles goed bij elkaar met je vingers. Doe de aardappelroosjes in de muffinvormpjes.
5. Bak deze ongeveer 35 minuten in de oven. Laat ze in ieder geval enkele minuten afkoelen voordat je uit de vormpjes haalt.
Muffinvorm
Oven
Mandoline of kaasschaaf