Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Lente salade met asperges, radijs en krieltjes

Lente salade met asperges, radijs en krieltjes
Hoofdgerecht 4 porties 40 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
40 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
60 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 750 gram witte asperges
  • 1kg krieltjes
  • babyleaf sla
  • radijsjes
  • karnemelk
  • mosterd
  • citroensap
  • fijngehakte munt
  • bieslook
  • zout en peper

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven tot 220 graden Celcius

2. Stoom de krieltjes gaar, samen met de schil van een halve citroen en wat muntblaadjes

3. Snij de groene of witte asperges in stukjes van zo'n 5 cm en rooster deze in de oven op een ingevet bakblik of op vetvrij papier

4. Voeg de gekookte krieltjes, gehalveerde radijsjes en de kruiden toe aan de asperges. Vervolgens laten afkoelen

5. Maak de dresseing van karnemelk, mosterd, citroensap, fijngehakte munt, bieslook, zout en peper

6. Voeg de dressing toe aan het mensel van krieltjes, asperges en radijs.

7. Leg de babyleaf sla op een schaal en voeg deze heerlijke salade toe!

 

Ingredienten

  Laden…