NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Was de wortel en snijd deze in kleine stukjes.
3. Pel de knoflook en ui. Snijd de knoflook fijn en de ui in kleine stukjes. Snijd de helft van de basilicum fijn.
4. Verhit de olijfolie in een wok- of hapjespan en fruit hierin de knoflook en ui. Voeg na 2 minuten de tomatensaus, roomkaas, stukjes wortel en basilicum toe en breng op smaak met peper en zout.
5. Vet een ovenschaal in met de boter. Verdeel een dun laagje saus in de ovenschaal en leg hierop een laag lasagnebladen. Schep vervolgens weer wat saus in de ovenschaal en verdeel hier wat plakjes courgette op en eindig weer met een laagje lasagnebladen. Herhaal deze stappen tot de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus!
6. Bestrooi de ovenschaal met de geraspte kaas en plaats de lasagne voor 35 minuten in het midden van de oven.
7. Serveer de lasagne op de borden en garneer met wat basilicum.
Oven
Ovenschaal