Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Kruidige rode kool stamppot met appel

Kruidige rode kool stamppot met appel
Hoofdgerecht 2 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

Dit winterse gerecht doet het altijd goed op een gure winterdag. Om het recept helemaal af te maken kun je er een lekker stukje vlees aan toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een balletje gehakt of een overheerlijk stukje Hereford beef! Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Ingrediënten

200 gram rode kool, julliene gesneden 200 gram aardappels, geschild 200 ml bessensap 1 appel, geschild en in blokjes 1 zoete aardappel, geschild 1 ui, fijngesneden 1 tl bruine suiker 1/2 tl kaneel

 

Bereidingswijze

Zet een pan met water op en kook de aardappels en zoete aardappel in circa 20 minuten gaar. Doe de rode kool, ui, appel, kaneel, suiker en het bessensap in een pannetje en laat dit circa 20-25 minuten stoven. Als de aardappels gekookt zijn voeg dan een flinke scheut ghee toe en stamp met een stamper de aardappels grof. Voeg vervolgens de rode kool toe en meng dit er doorheen.

 
 

Ingredienten

  Laden…