Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Koolrabi-lasagne met vis

Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4

2 koolrabi's

sap van 1 citroen

500 g Kabeljauwfilets

boter om de ovenschaal in te vetten

2 eetl geraspte parmegiano

1/8 l droge witte wijn

peterselie

¼  l slagroom

zout - peper

2 eetl bloem

20 g boter

Snij de geschilde koolrabi eerst in kwarten en dan in dunne plakjes. Bedruppel de vis met citroensap en bestrooi met wat peper en zout. Hak de peterselie fijn verhit de boter in een steelpannetje en voeg de bloem erbij en blijf even roeren. Afblussen met de wijn en blijf goed roeren tot een gladde saus. Roer dan de slagroom en de kaas erdoor en laat nog 1 min koken en breng op smaak met zout en peper -verdeel in de ingevette ovenschaal 1/3 van de koolrabi en giet er wat saus over. Leg hierop de helft van de vis en strooi er wat peterselie over. Hierover wat saus gieten en vervolgens met een laagje koolrabi, wat saus, de rest van de vis, peterselie en wat saus. Het laagste laagje wordt gevormd door koolrabi, die overgoten wordt met de rest van de saus. Schuif in de hete oven voor 40 min. Warm serveren

 

Ingredienten

  Laden…