NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingredienten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius.
2. Maak de knolselderij schoon: snijd alle stukken schil eraf, evenals de onderkant waarin enigszins kronkelige wortels te zien zijn.
3. Snijd de schone knolselderij in plakken van ongeveer 5 millimeter dik. Snijd elke plak vervolgens in frieten van 5 millimeter breed, zodat je frieten krijgt die allemaal ongeveer even dik zijn.
4. Schik de frieten op een ovenplaat die bedekt is met bakpapier. Verdeel olijfolie, kerriepoeder en paprikapoeder over de frieten en hussel ze (gewoon lekker met de handen!) tot ze allemaal bedekt zijn met een laagje kruidenolie.
5. Zorg dat de frieten zoveel mogelijk verspreid over de bakplaat liggen. Voor extra knapperige frieten kun je er nu nog 2 eetlepels olijfolie over verdelen, maar dan wordt het wel iets vetter.
6. Bak 25 minuten in de oven, tot de frieten verkleurd en enigszins knapperig zijn. Schud ze eventueel halverwege de baktijd nog eens om.
Normale prijs: 2,59
Special Price 1,99