Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Katwijkse stamppot rauwe andijvie

Hoofdgerecht, Glutenvrij

Ingrediënten

  • 600 gr kruimige aardappelen
  • 400 gr andijvie
  • 2 ansjovisfilets
  • 1 eetl olijfolie
  • zout
  • nootmuskaat
  • peper
  • 1½ dl melk

 

Bereidingswijze

1. Schil de aardappelen en kook ze in weinig water met zout gaar.
 
2. Maak de andijvie schoon en snijd de groente in smalle repen.
 
3. Wrijf de ansjovisfi-lets met de olie tot een massa.
 
4. Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper, zout en noot-muskaat een puree.
 
5. Schep de andijvie er door en warm dit goed door.
 
6. Meng de ansjovispasta door de stamppot. Lekker met een rundersaucijsje en piccalilly.

 

Ingredienten

  Laden…