Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Hugo

Hugo
Tussendoor

Hugo was vorig jaar een echte terrashit. Hoe leuk is het om dit zomerse drankje zelf te maken! Binnen no time tover je glas met zelfgemaakte Hugo op tafel.

Benodigdheden

120 ml biologische prosecco (Soraloc Frizzante)
30 ml mineraalwater met koolzuur (Well)
30 ml biologische vlierbloesemsiroop (Ekoland)
1 schijfje biologische limoen
Takjes biologische munt
IJsklontjes

Werkwijze

- Neem een groot glas en schenk er een laagje vlierbloesemsiroop in.
- Voeg de biologische Prosecco en het mineraalwater met koolzuur toe.
- Garneer het drankje met een schijfje limoen en een paar takjes munt.
- Vul het glas verder met ijsklontjes.
- Cheers!

Ingredienten

  Laden…