NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Bestrooi de hertenpoulet met zout en peper en wentel het vlees in de bloem.
2. Pel de uien en snijd ze in ringen.
3. Verhit de boter in een braadpan en bak er het vlees ca. 8 minuten rondom in. Voeg de uien toe en bak nog ca. 4 minuten.
4. Voeg paprikapoeder, mosterd, laurier, bouillonblokje, en ca. 500 ml water toe. Laat het geheel afgedekt op laag vuur 1,5 tot 2 uur stoven.
5. Was de krieltjes. Kook ze in 20-25 minuten beetgaar in water met zout.
6. Breng het stoofvlees eventueel op smaak met zout en peper. Roer de gehakte zilveruitjes doorheen. Verwijder de laurierblaadjes.
7. Serveer het stoofvlees met de krieltjes.