Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Hollands Wild: Damhert Biefstuk

Hollands Wild: Damhert Biefstuk
Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4

Damhertbiefstuk kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht

Dit heb je nodig:

  • 4 damhertbiefstuk à 150 g,
  • 1 tl zout, ½ tl peper,
  • 1 el olijfolie,
  • 1 tl groene peperkorrels op sap,
  • 1 teen knoflook doorgesneden,
  • 3 el room,
  • 3 el wildfond,
  • 1 el cognac.

Bereiding
Schenk de olijfolie in de pan, voeg het teentje knoflook toe en zet op een hoog vuur. Bestrooi de damhertfilets met peper en zout en bak ze aan beide zijden ongeveer 3 minuten per kant. Haal ze uit de pan en houd warm. Giet de wildfond en doe de pepers in de pan. Voeg daarna de cognac toe en kook even in. Voeg dan de room toe en kook nog even mee. Leg op elk bord een biefstukje en giet er wat saus over.

Ingredienten

  Laden…