NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
1. Mix de havermout fijn in een blender.
2. Scheid de eieren en klop de eiwitten stijf.
3. Meng de melk, amandeldrink, eidooiers, bloemsuiker, bakpoeder en het zout onder de havermout. Mix alles tot een luchtig beslag. Laat 5 minuten rusten.
4. Spatel nu het eiwit onder het beslag.
5. Verhit wat olie in een pan en schep er telkens een kleine pollepel beslag in.
6. Draai het pannenkoekje om van zodra het beslag is gestold en doe zo verder tot al het beslag op is.
7. Schil de yacon en snijd in dunne plakjes. Bak ze in dezelfde pan lichtjes bruin.
8. Verdeel de pannenkoekjes over de borden en werk af met plakjes gebakken yacon. Druppel er nog wat honing over en werk af met munt.