Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Groene eistoof met spinazie en spruitjes

Groene eistoof met spinazie en spruitjes
Hoofdgerecht 4 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 2 flinke handen spinazie, gewassen
  • handje spruiten, gewassen en in kwarten gesneden
  • handje champignons, in plakjes gesneden
  • 1/4 bosui, fijngesneden
  • 1/4 gele paprika, fijngesneden
  • peper en zout
  • olijfolie, om in te bakken

 

Bereidingswijze

1. Verwarm wat olijfolie in de pan en bak hierin de spruitjes, champignons, paprika en bosui. Voeg vervolgens steeds wat van de spinazie toe.
 
2. Breek nu de eitjes erboven en doe de deksel op de pan. Bak totdat de eitjes mooi gestold zijn.
 
3. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout en eventueel wat chilivlokken voor een beetje extra pit.
 
4. Serveer met wat geroosterd brood, een vers sapje en smullen maar! 
 

Ingredienten

  1. Biologische Bosui (per bos)

    Biologische Bosui (per bos)

      2,29
  2. Biologische Paprika Geel (per stuk)
  3. Biologische Witte Champignons (250 gram)

    Biologische Witte Champignons (250 gram van Mts Koolen, Marum)

    Normale prijs:   2,39

    Special Price   1,99

  Laden…