NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
*Zelf knoflooksaus maken? Simpel! Meng 6 el volle of Griekse yoghurt met 2 teentjes uitgeperste knoflook, wat bieslook en peper en zout.
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de zoete aardappel in reepjes.
3. Verhit een scheutje Ghee of kokosolie in een koekenpan en bak hierin de zoete aardappeltjes gaar, breng ze op smaak met wat peper en zout.
4. Marineer de kipfilet met de kruiden en bak deze in circa 5 minuten gaar.
5. Schep de zoete aardappeltjes in de ingevette ovenschaal en verdeel hierover de kip.
6. Strooi hierover de geraspte kaas en zet de ovenschaal circa voor 10 minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten.
7. Haal de kapsalon uit de oven en verdeel de veldsla, komkommer, paprika en tomaat hierover samen met de knoflooksaus. Eet smakelijk!
Tip: wil je dit recept nog gezonder maken? Voeg dan wat flinterdun gesneden witte kool toe!
Oven
Ovenschaal