Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Gevulde bloemkool

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties
Aantal porties:
4

zout

1 bloemkool

100g rauwe ham

3 eieren

¼ l room

Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze dan schrikken onder de koude kraan, pel ze en halveer ze. Maak de bloemkool schoon en leg de bloemkool met de roosjes naar beneden 30 minuten in een bak met zout water. Spoel dan de bloemkool goed af en kook de hele bloemkool 10 minuten in een pan met een beetje water en zout. Schep dan de bloemkool met een schuimspaan uit de pan snij met behulp van een waterglas het bovenste gedeelte van de roosjes regelmatig uit. Snijd de ham in blokjes en vul hiermee de holte in de bloemkool.Zet dan het uit gesneden gedeelte er weer boven op. Vet een ovenschaal in, leg hierin de bloemkool, giet de room erover en strooi er wat zout over. Leg de halve eieren rondom de bloemkool. Zet de schaal 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekker met gekookte aardappelen en verse worst.

Ingredienten

  Laden…