Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gestoofd vlees met in tomatensaus gestoofde sperziebonen en rijst

Snij het vlees in blokjes van 2 cm. Breng het rauwe vlees op smaak met zout en peper. Voeg er een beetje bloem bij. Bak het vlees goed bruin in de pan. Voeg er wijn of bier of bouillon bij, water met een bouillonblokje is ook goed. Proef de stoof of het hoog op smaak is (eventueel de laurier en de kruidnagel erbij). Stoof het vlees ongeveer 2 uur. Snij de tomaten in blokjes en zet het aan. Als de tomaat gaar is voeg de kort geblancheerde sperziebonen erbij en laat het nog even stoven. Kook de rijst zoals gebruikelijk. Bereid het vlees volgens het algemeen recept

Ingredienten

  1. Biologisch Runder Stoofvlees (Limousin, 400 gram)
  2. Biologische Basmatirijst Wit fair trade (De Nieuwe Band, 500 gram)

    Biologische Basmatirijst Wit fair trade (De Nieuwe Band, 500 gram)

    Normale prijs:   2,98

    Special Price   2,65

  3. Biologische Sperziebonen (250 gram)

    Biologische Sperziebonen (250 gram)

      2,99

    Uit voorraad

  4. Biologische Tomaten (500 gram)

    Biologische Tomaten (500 gram)

      2,99

Extra benodigdheden

wijn/bier/bouillon/laurier/kruidnagel
  Laden…