Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gestoofd vlees met een roerbakmix van sperziebonen, uien en aardappelen

Hoofdgerecht 4 porties 15 minuten voorbereiden 120 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
120 minuten
Totale tijd:
135 minuten
Aantal porties:
4

Snij het vlees in blokjes van 2 cm. Breng het rauwe vlees op smaak met zout en peper. Voeg er een beetje bloem bij. Bak het vlees goed bruin in de pan. Voeg er wijn of bier of bouillon bij, water met een bouillonblokje is ook goed. Proef de stoof of het hoog op smaak is (eventueel de laurier en de kruidnagel erbij). Stoof het vlees ongeveer 2 uur. Voeg de laatste 10 minuten de klein gesneden sperziebonen, aardappelen en uien toe.

Ingredienten

Extra benodigdheden

wijn/bier/bouillon/laurier/kruidnagel
  Laden…